Екранният Милен от новия сериал на Нова телевизия Алея на

...
Екранният Милен от новия сериал на Нова телевизия Алея на
Коментари Харесай

Престоят в ареста отрезвил Мак Маринов

Екранният Милен от новия сериал на Нова телевизия „ Алея на славата “, артистът Мак Маринов, е измежду известните персони у нас, хванати да карат след приложимост на алкохол.

 

Преди към година той е изгубил книжката си и попаднал в ареста. 32-годишният артист едвам тогава осъзнал какво се е случило и много мъчително приел отнемането на персоналната му независимост. Осъзнал е и нуждата от спазването на разпоредбите и публичните правила.

 

Самият той счита, че случилото се е било за положително, тъй като е довело до твърдо прекъсване на опиатите и фрапантно понижаване на алкохола.

Другото разтърсващо събитие в живота на артиста, е загубата на татко му – артистът и преводач Валентин Маринов – Пепо, който си отиде от рак през октомври 2020 година. И той, и фамилията до последно се бориха със страшната болест, подкрепяни от всички близки, фенове и несъмнено цялата актьорска колегия, само че уви Пепо въпреки всичко изгуби живота си.

 

 

Мак Маринов си е партнирал един път на сцената с майка му – актрисата Жорета Николова и разказва преживяването като прелестно и за двамата.

Мак стартира следването си като студент по философия в СУ, отхвърля се след 2 години и през 2013 записва в НАТФИЗ „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “. Завършва класа на проф. Ивайло Христов.

 

Първите му дребни функции са във филмите „ Тилт “ и „ Кецове “ в сериалите „ Дяволското гърло “, „ Денят на бащата “, „ Откраднат живот “, „ Пътят на достойнството “. Участва и в хитовия сръбски филм „ Южен вятър 2: Ускорение “.

В „ Алея на славата “  е първата му основна роля в сериал.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР