Екоминистърът Емил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в

...
Екоминистърът Емил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в
Коментари Харесай

Емил Димитров разкри има ли опасност от преливане на язовирите

Екоминистърът Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и успокои, че не се чака преливането на някой язовир в страната по отношение на нестихващите превалявания през последните дни. По думите му бент. „ Боровец “ в Кърджали е добре да се изпусне. Димитров обаче на няколко пъти сподели, че не схваща за какво това не се прави.

„ Изпускането на бент. „ Студена “ не е закъсняло и той не е отговорен за наводненията в Пернишко. Ако го оставим цялостен, ще кажете за какво оставихте града без вода. Има си планове. Когато в този момент пристигна огромната вода, изпускахме по 2 кубика. Дойдоха 14 кубика – ние изпуснахме по 5 кубика “, изясни министърът.

Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и изясни, че равнището на реката е огромно, съпостави я дори с Дунав.

Той държеше да изясни, че освен Министерство на околната среда и водите дава отговор за контрола на водоемите в страната. Под ръководството на министерството на Димитров са единствено 52 язовира. Останалите са под шапката на Държавно дружество „ Управление и стопанисване на язовири “ към Министерството на стопанската система.

Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и разяснява и друга настояща тематика - за идните избори. По думите му откакто президентът е споделил датата 28 март за провеждането на парламентарния избор, в този момент е ненужно да се вършат съвещания и да се търсят отзиви.

Самият министър разкри, че не се вълнува от изборите, тъй като няма да се претенденти за тях. Отрече информациите, че ще напуща Вътрешна македонска революционна организация и ще се причисли към друга групировка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР