Екипи от отдел Дейности по защита на населението“ към Община

...
Екипи от отдел Дейности по защита на населението“ към Община
Коментари Харесай

Във Варна екипи работят по разчистването на падналите дървета и клони

Екипи от отдел „ Дейности по отбрана на популацията “ към Община Варна работят по разчистването на вредите, породени от мощния вятър през днешния ден. До момента при дежурния към общината са постъпили сигнали за паднали дървета, клони, огради от строителни обекти, рекламни пана, наклонени ремонтни скелета на здания.

Сформирани са спомагателни групи от общинското дружество „ Управление на планове и озеленяване “, които работят с дежурните по региони и дребните обитаеми места.

Реагирано е и са обезопасени от дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ /ПБЗН/ - Варна сигнали за паднали дървета на бул. „ Хр. Смирненски “ до вятърната мелница, в ж.к. „ Чайка “ бл.12, на ул. „ Янко Карагяуров “ и ул. „ Прилеп “, на обръщача на сп. „ Почивка “ и наклонено скеле на ул. „ Котел “. Паднало дърво на бул. „ Вл. Варненчик “ и ул. „ Дрин “ е отстранено взаимно от ПБЗН и екип на Община Варна, отработени са и сигналите на паднали дървета на ул. „ Студенска “, ул. „ Подвис “, ул. „ Гладстон “, ул. „ Петър Райчев “.

След утихване напразно стартира извозването на дървените трупи и клони от общинското дружество и сметопочистващите компании.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР