Екипът по разработката на WhatsApp обяви стартирането на функция за

...
Екипът по разработката на WhatsApp обяви стартирането на функция за
Коментари Харесай

В WhatsApp се появи възможността за създаване на стикери: все още работи само на iOS 17

Екипът по създаването на WhatsApp разгласи стартирането на функционалност за основаване на лични стикери. Преди това потребителите можеха да основават стикери посредством плъзгане на изображение от галерията в приложението. Настоящите промени ще подобрят доста този развой, защото към този момент можете да рисувате върху изображенията, да добавяте собствен личен текст или да комбинирате голям брой стикери. Понастоящем функционалността е налична единствено за iOS 17 и по-новите версии на платформата.

За да създадете стикер от съществуващо изображение, би трябвало да отворите съответния панел в приложението, да кликнете върху опцията „ Създаване на стикер “ и по-късно да изберете изображение от галерията на вашия смарт телефон. След това потребителят може да премине към по-детайлни настройки: допустимо е да изрежете обект, да добавите текст или рисунка. Освен това WhatsApp ви разрешава да редактирате авансово основани стикери посредством дълготрайно натискане върху тях.

Уеб-версията на WhatsApp към този момент има инструмент за основаване на стикери, само че този в мобилното приложение е доста по-удобен и удобен. Потребителите на Apple устройствата с операционна система, по-стара от iOS 17, могат единствено да редактират стикери, до момента в който притежателите на Android-устройствата могат единствено да ги преглеждат и да оставят реакции. Затова при тях е налична опцията да ги генерират благодарение на AI.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР