Екипът на Woman.bg се срещна с една от най-добрите маникюристки

...
Екипът на Woman.bg се срещна с една от най-добрите маникюристки
Коментари Харесай

Една от най-добрите маникюристки в света издава тайните на успеха си

Екипът на Woman.bg се срещна с една от най-хубавите маникюристки в света - Катя Райкова.

Тя е необикновен експерт, печелила е десетки награди от междуранордни надпревари и е в топ 10 на най-хубавите маникюристи в света - самопризнание, което получава на конкурс в Съединени американски щати.

Катя се занимава с маникюр повече от 20 години, а основаването на салони Мания е нейна сбъдната фантазия. Въпреки постигнатите триумфи тя остава земна, усмихната и към момента влюбена в работата си.

Екипът ни й отиде на посетители в един от салоните за хубост в центъра на София. Там тя ни описа повече за настоящите трендове в маникюрите това лято, даде ни препоръки по какъв начин с подръчни материали да спасим ноктите си в случай че се счупят, изясни по какъв начин можем да познаем дали нашият маникюрист е добър експерт или не. Поговорихме и за доста други забавни неща, които можете да видите в изявлението.

Ако желаете да видите и някои от най-интересните акценти от диалога ни, можете да ни последвате в TikTok профила ни - Woman.bg, където споделяме извънредно и доста забавно видеосъдържание.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР