Екипът на вестник Марица и на сайта Marica.bg за пореден

...
Екипът на вестник Марица и на сайта Marica.bg за пореден
Коментари Харесай

Работим здраво и се веселим на макс

Екипът на вестник " Марица " и на уеб страницата Marica.bg за следващ път потвърди, че както може да работи крепко, по този начин умее и да се забавлява на макс. Коледното празненство събра на едно място пловдивската редакция и кореспондентите на изданията ни, които не останаха по-назад във веселбата.

За положителното въодушевление на компанията се погрижиха DJ Дамян и половинката му Ваня. В началото артистът мина около отрупаните маси, като с леки закачки, тостове с всеки поотделно и със занимателни вицове подвигна градуса на веселбата. После двамата с Ваня занизаха шлагер след шлагер, а дансингът отесня от скочилите да танцуват купонджии. Празнуващите на прилежащи маси чиновници от Инспекцията по труда не устояха и също се пуснаха в ритъма на танците.

Любезните домакини от ресторант " Аглея " пък се постараха празненството да премине по този начин, както прилича за колектива на осведомителния водач за Южна България.

Специално за празненството целият екип " Предпечат " на " Марица " се беше дегизирал в дрескод " Коледен дух ". Мъжете носеха златни рога, а дамите се кипреха с алена панделка и обици снежинки.

" Желая ви да имате доста положителни вести през идната 2019 година. Нека тя да е сполучлива както за вас, по този начин и за вашите фамилии. И да не забравяте да пишете и за мен по страниците на вестника ", пожела на всички DJ Дамян.

Купонът продължи до ранните часове на идващия ден с диджей празненство и кръшни български хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР