Екипът на отделението по акушерство и гинекология в „УМБАЛ-Пловдив“ организира

...
Екипът на отделението по акушерство и гинекология в „УМБАЛ-Пловдив“ организира
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в АГ отделението на УМБАЛ „Пловдив“ на 9 май

Екипът на отделението по акушерство и гинекология в „ УМБАЛ-Пловдив “ провежда Ден на отворените порти, оповестяват от болничното заведение.

В рамките на самодейността ще бъде направена презентация и обиколка за разглеждане на предродилната и на родилната зала за водене на естествени раждания, на операционните зали за Цезарово сечение, на стаите за послеродов престой и за изписване. Инициативата е насочена към бъдещите родители и ще се организира на 9 май 2022 година от 13 ч. на 3-я етаж в лечебното заведение, прецизират от там.

По време на визитата майките и татковците ще получат съществена информация по какъв начин протича раждането в отделението. Ще се срещнат със наложителната документи и консултациите, които се организират с кардиолог и анестезиолог преди раждането.

Преди пандемията по традиция Ден на отворените порти се организираше всеки месец в АГ отделението на болничното заведение. След отпадане на изключителната епидемиологична конюнктура самодейността бе възобновена. Лекарите имат вяра, че и за в бъдеще ще имат опцията да посрещат своите пациенти и да дават отговор на въпросите им, съобщи доктор Жаклин Апиосян, която ще беседва с бъдещите родители.

През 2021 година в отделението са проплакали 743 бебета, от които 4 двойки близнаци.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР