Екипът на “Има такъв народ“, с който проведохме срещата на

...
Екипът на “Има такъв народ“, с който проведохме срещата на
Коментари Харесай

Веска Ненчева от БСП похвала Пламен Николов, ИТН подхождали компетентно към образованието |

Екипът на “Има подобен народ “, с който организирахме срещата на тематика обучение, бе воден от Пламен Николов. Впечатление ни направи, че от “Има подобен народ “ подхождат умело към въпросите в образованието, доста от нещата, които коментирахме, са допирни точки с нашата стратегия.  

Това съобщи депутатът от ПГ на “БСП за България “ Веска Ненчева по Българска национална телевизия. Тя акцентира, че всички срещи на Българска социалистическа партия с “Има подобен народ “ са минали доста умерено и експертно, с настройката, че в действителност има какво да се работи за смяна към по-добър живот.

„ Ние начертахме няколко стъпки, които следва Българска социалистическа партия. Това бяха на първо време диалозите на експертно равнище, в този момент, откакто е оповестена и кандидатурата за министър-председател следва оповестяване и на Министерски съвет “, изясни тя.

Към този миг Българската социалистическа партия продължава да твърди, че би трябвало да има съглашение, само че това е въпрос на диалози, сподели още Веска Ненчева. „ Нашата задача е да стигнем до край, с цел да имаме гаранция “, добави тя.

„ Ние ще вземем дефинитивно решение дали ще подкрепим държавното управление, след съвещание на Националния съвет, откакто се чуят всички отзиви на него. Чак тогава ще можем да тръгнем към съответно решение “, приключи Веска Ненчева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР