Екипажите на многофункционалните свръхзвукови фронтови бомбардировачи Су-34 от ВКС на

...
Екипажите на многофункционалните свръхзвукови фронтови бомбардировачи Су-34 от ВКС на
Коментари Харесай

Су-34 атакува командния пункт и личния състав на ВСУ с управляеми бомби

Екипажите на многофункционалните свръхзвукови фронтови бомбардировачи Су-34 от Върховен касационен съд на Русия нанесоха управляем бомбен удар по командния пункт и живата мощ на Въоръжените сили на Украйна в посока Краснолиманск. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

Пилотите направиха бомбардировки с фугасни авиационни бомби с повсеместен модул за обмисляне и поправяне, което разреши нанасянето на точни удари, заобикаляйки зоната на Противовъздушна отбрана на съперника.

След като получиха удостоверение от разузнаването, че задачите са унищожени, екипажите на Су-34 се върнаха наред на летището за политане.

Бомбардировачи Су-34 всекидневно извършват задачи за заличаване на концентрации на украинските въоръжени сили, опорни пунктове и военни уреди на съперника, прибавиха от военното ведомство.

По-рано беше обявено, че бойните елементи на съветските въздушно-космически сили са получили нови фронтови бомбардировачи Су-34, пригодени за потребление на перспективно авиационно оръжие. В резултат на това обсегът на заличаване на наземни и надводни цели се усили, а също и точността на бомбардировките.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР