Екипажи на реактивни системи за залпов огън (РСЗО) БМ-21 Град

...
Екипажи на реактивни системи за залпов огън (РСЗО) БМ-21 Град
Коментари Харесай

Руски Град унищожи укрепления и пехота на ВСУ при Купянск, Украйна порази два района с жива сила

Екипажи на реактивни системи за залпов огън (РСЗО) БМ-21 " Град " от съветската формация войски " Запад “ са унищожили украински укрепени позиции дружно с пехота на Купянско направление, оповестиха от Министерството на защитата на Руската Федерация, представени от РИА Новости и " Фокус ".

" Този път екипажите на РСЗО " Град " на Купянското направление нанесоха нощен удар по разпознати маскирани укрепени позиции и скупчвания на украинските въоръжени сили. РСЗО бързо заеха позиции и нанесоха удар по площадни цели ", оповестиха от ведомството.

Министерството също по този начин акцентира, че артилеристите работят непрекъснато и в най-трудните условия, само че подготвените екипажи имат потребност единствено няколко минути след приемане на целеуказанията, преди да произведат изстрел.

По данни на Министерството на защитата на РФ, за едно денонощие на Купянското направление Украйна е изгубила към 85 военнослужещи, танк, две бойни машини на пехотата, три автомобила, както и самоходна артилерийска установка (САУ) " Краб “ полско произвеждане.

За ден самолетите на украинските военновъздушни сили са нанесли удари по два районана централизация на персонален състав на съветската войска, заяви в това време УНИАН, като се базира на оперативния доклад на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ).

Добавя се, че подразделенията на ракетните войски са поразили два региона, където са били съсредоточени персонален състав, въоръжение и военна техника, пункт за ръководство и склад за муниции на руснаците.

От Генералния щаб на ВСУ означават, че руснаците не престават да подценяват законите и обичаите на водене на война. Те " употребяват терористична тактичност, нанасят ракетни и въздушни удари и стрелят от реактивни системи за залпов огън (РСЗО) освен по военни цели, само че и по голям брой цивилни цели ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР