Екип от млади и амбициозни продуценти и сценаристи подготвя филм

...
Екип от млади и амбициозни продуценти и сценаристи подготвя филм
Коментари Харесай

Луиза Григорова снима филм за Царичина и контакта с извънземни

Екип от млади и амбициозни продуценти и сценаристи приготвя филм за мистерията Царичина — „ Докосване”. Той ще е игрален, само че се движи компактно по документалната линия, показана и в книгата на феномена Елисавета Логинова „ Царичина. Съдбовен контакт”, която две седмици след излизането си към този момент е безспорен бестселър.

След 28 години за пръв път феноменът Логинова, управлявала експедицията от висши военни на Царичина, споделя в детайли по какъв начин е протекла тя. Концепцията и сюжетът на кино лентата са на Борислав Захариев, продуценти са Александър Белев и Мартин Макариев, който е и режисьор, написа в. "Труд ".

Предварителната работа и изследванията са траяли цяла година, споделя Макариев пред изданието, обяснявайки, че екипът се е срещнал с всички видеа и печатни материали по тематиката.

„ Гледахме безусловно по дни по какъв начин е минала експедицията “, споделя Макариев и добавя: „ Ели Логинова пази някои мемоари и обсъдихме ден по ден по какъв начин тя е водила разкопките дружно с висши военни от Генералния щаб на армията “.

Страница от дневниците на Логинова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР