Екип от изследователи, ръководен от Александра Дубинская от Медицински център

...
Екип от изследователи, ръководен от Александра Дубинская от Медицински център
Коментари Харесай

Изследователи: лекарите трябва да предписват на жените вибратори

Екип от откриватели, управителен от Александра Дубинская от Медицински център Cedar-Sinai, откри, че медицинските изгоди от дамите, употребяващи вибратори, са задоволително мощни и са причина лекарите да стартират да изписват вибратори на своите пациентки.

В публикацията си, оповестена в The Journal of Urology, групата разказва своето метапроучване на проучване на въздействието върху здравето от използването на вибратори от дамите и за какво считат, че може да е пристигнало времето те да бъдат считани за устройства за здравна терапия.

Предишни проучвания демонстрират, че честата мастурбация при дамите може да има позитивно влияние върху здравето, както физическо, по този начин и психическо. В това ново изследване откривателите отбелязали, че са изследвали потреблението на вибратори като помощно средство за мастурбация и дали те имат позитивно влияние върху здравето.

Учените прегледали проучвателен бази данни на изследвания, които включвали потребление на вибратори за медицински изгоди и разкрили 558 публикации, които понижили до 21.

В своя разбор откривателите разкрили доказателства за голям брой изгоди от постоянната приложимост на вибратора, отбелязвайки, че той усъвършенства здравето на тазовото дъно, понижава болката във вулвата и води до усъвършенствания в цялостното полово здраве. Те също по този начин разкрили случаи на постоянна приложимост на вибратор, водеща до усъвършенствания в инконтиненцията (неволно изпускане на урина), както и в усилването на мускулите на тазовото дъно.

Изследователите означават, че потреблението на вибратор по време на мастурбация понижава времето, належащо на дамата за реализиране на оргазъм, а също по този начин оказва помощ за реализиране на голям брой оргазми.

Други предходни проучвания потвърдили, че постоянните оргазми спомагат за понижаване на напрежението и възстановяване на цялостното полово здраве. Учените допускат, че прибавянето на вибратор към мастурбационните прекарвания води до по-добри резултати.

Изследователите заключават, че вибраторите могат и би трябвало да се смятат освен за секс играчки, само че и за лечебни устройства. И това, показват те, допуска, че е време експертите по тазова медицина и реконструктивна хирургия, а може би и лекарите като цяло, да стартират да предписват вибратори на своите пациенти.

Екипът ще показа своите открития на тазгодишната годишна научна среща на Американската урологична асоциация.

Източник: Medical Express

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР