ЕК изпрати на всички държави от ЕС нов етикет -

...
ЕК изпрати на всички държави от ЕС нов етикет -
Коментари Харесай

Божидар Чеков: Макрон стои зад определянето като "зелена" на енергията от атомни централи

" Европейска комисия изпрати на всички страни от Европейски Съюз нов етикет - да бъде избрана като " зелена " силата от атомните централи и от природния газ. Това е необикновен завой и е доста ясно, че Еманюел Макрон е провел това нещо. Представете си Зелените в Германия по какъв начин приема това ".

Този коментар направи пред БНР журналистът и публицист Божидар Чеков, който от години живее във Франция. 

Според него всички " виновни държавници " ще поддържат Макрон, тъй като инфлацията може да бъде понижена единствено с икономическо развиване на Европа, което има потребност от сила.  

Божидар Чеков дефинира като  извънредно жестоко изявлението на Еманюел Макрон, че ще продължи " да тормози “ неимунизираните французи . В изявление за „ Паризиен “ френският президент сподели, че ще ограничи допустимо най-вече достъпа на хората без имунизация против ковид до основни аспекти от публичния живот. 

" С това свое изявление, което е документално, т.е. всяка дума е премислена и не е инцидентна, Макрон споделя, че опазването на здравето, битката с Covid, неговата победа са в центъра на кръга и неговите съперници да се въртят към него.... Защото човешкият живот е над всичко.  Макрон се качва на върха на вълната - даже да не се хареса на 10% от французите, има 90%, които са удовлетворени от неговата политика, тъй като са живи и здрави ".

Интервюто на Петър Волгин с Божидар Чеков в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР