Ежедневния доклад на разузнаването на британското министерство на отбраната за

...
Ежедневния доклад на разузнаването на британското министерство на отбраната за
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия е загубила два пъти повече самолети в Украйна от СССР в Афганистан

Ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата за обстановката в Украйна се връща към изказването на командващия въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни от 3 ноември - тогава той съобщи, че Русия е изгубила повече от два пъти повече самолети в Украйна, в сравнение с Съюз на съветските социалистически републики във войната в Афганистан - 278 против 119 , оповестява Руската работа на Би Би Си.

Британското разузнаване признава, че не може да удостовери тази цифра , само че споделя, че " продължаващата липса на предимство във въздуха " на Русия евентуално се утежнява от неприятното образование на водачите, загубата на опитни екипажи и покачвания риск от дейната украинска противовъздушна защита.

Ситуацията надали ще се промени през идващите няколко месеца, предвиждат създателите на отчета. Те също по този начин считат, че броят на свалените самолети надалеч надвишава опцията за произвеждане на нови. Времето, належащо за подготовка на способени водачи, е още по-дълго , предизвестяват от английското разузнаване.
 Британското разузнаване: Руската авиация е неефективна
Британското разузнаване: Руската авиация е неефективна

Следващата съветска цел е Бахмут (Артьомовск)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР