Ех, този ! Всичко може да се намери там -

...
Ех, този ! Всичко може да се намери там -
Коментари Харесай

Директно от модния подиум: новата страхотна прическа

Ех, този! Всичко може да се откри там - от най-тренди заведенията по света сега, през ултра съвременни ботуши за този сезон, та чак до, по която всички са луди в този момент. Тя е свежа, лятна и идва непосредствено от стилния подиум с следващата порция ентусиазъм от 90-те. Най-хубавото е, че можем да си я създадем тъкмо за 3 минути, тъй като е необикновено лесна. Но пък е извънредно положително попадение и ни отнася непосредствено в разгара на лятото, което по този начин чакаме. 

Бела Хадид бе една от първите, които ни я демонстрираха. Наистина изглеждаше ужасно. Реално не ни коства повече от няколко минути, с цел да разделим косата на път по средата и от двете й страни да създадем елементарни плитки. Кайли Дженър също ни сподели по какъв начин се прави, като актуализира прическата и й добави една напълно лека нотка от себе си – златни мъниста на плитките. 
             

Публикация, споделена от (@bellahadid) на Мар 3, 2020 в 11:43 PST

Вдъхновението за, забелязана на стилния подиум на шоуто на MaxMara и Palm Angels съвсем скоро, може да се наблюдава във времето. Завръщането й от предходни нейни " изяви " бе неизбежно. Кейт Мос беше с тъкмо такива плитки на дебюта си в The Face. Виждали сме и героинята на Хилари Дъф – Лизи Макгуайър със същата прическа. В момента чакаме да завладее света за следващ път, тъй като е лесна, модерно и " носеща " лятното равнодушие в себе си със страхотни плитки. 


 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР