Ех, Гала, Гала... На фона на всички празноглави пластмасови бръмчалки,

...
Ех, Гала, Гала... На фона на всички празноглави пластмасови бръмчалки,
Коментари Харесай

На дърти години Гала се прави на русалка: Снима се чистак г@ла!

Ех, Гала, Гала... На фона на всички празноглави пластмасови бръмчалки, които непрекъснато ни заливат с разсъблечените си фотосчета, 55-годишната водеща реши да не остава по-назад.

За да се покаже още млада и гореща (най-вече за обичания си и по-млад Стефан Николов), тя реши, че е доста удачно да се снима без конец по себе си, измежду зима и да се изтипоса в интернет. По-точно в ефир, тъй като фрагментите бяха показани първо там, след което обаче заляха мрежата.



Явно Гала цели да провокира удивление към особата си и нескончаеми мнения на куцо и на сакато по отношение на това какъв брой е красива, пък какъв брой е млада, пък какво съвършено тяло има... Но май повече провокира противоположния резултат.

Зрителите всеобщо я разкритикуваха за държанието й, което, съгласно тях, не прилича на сериозна зряла жена и ефирен водещ с толкоз стаж зад тила си.

" То е ясно, че го правиш, с цел да седи Стефчо вързан до полата ти и да вика - леле, ква жена имам... Но той по този начин или другояче ще седи, няма къде да върви, в случай че не желае да обеднее внезапно. Така че се хвани като съответна за годините си жена и не резили щерка си, на която по й приляга да се чекне по този начин ", нахраниха я консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР