EGT Digital създава едни от най-благоприятните условия за работа, които

...
EGT Digital създава едни от най-благоприятните условия за работа, които
Коментари Харесай

Васил, който иска да развие уменията си на 100%


„ EGT Digital основава едни от най-благоприятните условия за работа, които съм срещал. “ 

EGT Digital е водеща българска софтуерна компания, профилирана в основаването на съвременни софтуерни решения за iGaming промишлеността. В тяхната среда на работа се демонстрират разнообразни гении - програмисти, художници, аниматори и дизайнери.

Неотдавна компанията провежда галерия, която разкри креативните качества на техния екип. Всяко показано произведение удостовери, че EGT Digital е мястото, където хората сполучливо трансформират своите хрумвания в нещо извънредно. Всяка творба носи отпечатъка на персоналната история и креативния капацитет на своя създател. След като ви представихме , , ,  и, в този момент ви представяме Васил, с който ще погледнем в дълбините на вдъхновяващата среда на EGT Digital.

От музиката до видео игрите, източниците на ентусиазъм на Васил са богати и разнородни. Неговите произведения са цялостни с креативност и образна магия, а изкуството трансформира живота му както професионално, по този начин и персонално, като му дава независимост за себеизразяване и ентусиазъм да основава и да развива опциите си.

Каква е твоята професионална и изобретателна история, която те докара до изложбата?

Още от ранна детска възраст проявявах интерес и пристрастеност към рисуването. Рисувах на всички места, по лицето си, по ръцете си, използвах разнообразни материали и създавах светове с приятелите си. Ходих и на уроци по изобразяване, само че по-късно животът ме води по различен път и станах лютиер. Това не беше моето предопределение.

След прочут интервал, когато се замислих и потънах в себе си, се завърнах към рисуването с цялостни сили. Минах през тежки моменти, в които не знаех какво да върша, само че с неизменност и непримиримост започнах да рисувам всеки ден. Рисувах по през целия ден, оставяйки настрани други занимания и действия. Искрено се стремях да се развъртвам и да ставам все по-добър в това, което обичам. И във всички тези старания и задължения, моментът, в който бях признат в ЕGT Digital и подписах непрекъснат контракт, беше просто необикновен.

От този миг съм на работа, която обичам – рисувам и сътворявам игри. Това е моят професионален път, който не беше елементарен, само че си струваше. През всички тези години съумях да подвигна равнището си и в този момент се усещам на 70 % от цялостната си креативност и умения. Но не спирам да се стремя и да се развъртвам все по-нататък. От това, което съм претърпял, разбирам какви са провокациите на креативния развой и връзката с други актьори, и мога да бъда потребен и на тях. Истина е, че желанието ми за работа е голямо и бих рисувал нон-стоп, тъй като това е моето същинско предопределение.

Следващата ми цел е да стана арт шеф, с цел да мога да поема управителна роля в плановете и да въздействам на тяхната образна и креативна посока. Желанието ми е да продължа да сътворявам и въодушевявам други хора посредством изкуството и да се развъртвам в професионалната си кариера.

Как компанията ви поддържа и предизвиква креативния развой?

EGT Digital основава едни от най-благоприятните условия за работа, които съм срещал. Компанията интензивно поддържа и предизвиква креативния развой. Колегите ми са извънредно подкрепящи и виждат капацитета ми за развиване. Те ме стимулират и въодушевяват да бъда все по-добър. Условията за работа са супер, което ми разрешава да се съсредоточвам върху творчеството и да показвам своята креативност.

Каква е ролята на изкуството в работата ти и по какъв начин го включваш в планове и артикули?

Изкуството играе значима роля в моята работа. Като 2D дизайнер, сътворявам концепции и герои за разнообразни планове и артикули. Изразяването на творчеството и потреблението на изкуството са от значително значение за основаването на неповторими и впечатляващи дизайни. Стремя се да включа изкуството във всеки план, като употребявам разнообразни техники и стилове, които дават отговор на потребностите и задачите на плана.

Какво е най-важното умеене, което си придобил от занимаването с изкуство и по какъв начин го прилагаш в работата си?

Свободата да се показвам и да бъда достоверен в моята работа. Изкуството ме научи да бъда свободен в изразяването си и да последвам своите образни и изобретателни инстинкти. В работата си в компанията, аз употребявам това умеене, като сътворявам истински дизайни, които отразяват моята характерност и изобретателен метод.

Кои са твоите основни източници на ентусиазъм?

Музиката, други художници, видео игри и филми. Музиката има мощен прочувствен резултат върху мен и ме въодушевява в процеса на основаване на изображения. Също по този начин, други художници и техните произведения ме въодушевяват и стимулират да задминавам себе си. Видео игрите и филмите дават образни и звукови тласъци, които ме сграбчват и въодушевяват за основаване на нови хрумвания и концепции.

Каква роля има изкуството и творчеството в живота ти? Как ти въздействат професионално и персонално?

Играят извънредно значима роля в моя живот, както професионално, по този начин и персонално. Те са източник на ентусиазъм и наслада за мен. Професионално, изкуството ми разрешава да развъртвам и ползвам своите умения и креативен хрумвания в работата си. То ме стимулира да бъда по-добър експерт и да сътворявам неповторими артикули и планове. Лично, изкуството ми дава опцията да показвам себе си и да се отстранявам от всекидневието. То ме изпълва със смисъл и ми оказва помощ да се изразя и споделям с другите по непосреден и образен метод.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР