Ефирна, обемна, женствена - с тази пола няма да останете

...
Ефирна, обемна, женствена - с тази пола няма да останете
Коментари Харесай

5 начина да носите туту пола

Ефирна , обемна, женствена - с тази пола няма да останете незабелязани, давам обещание ви! Освен всичко останало, обрисува се напролет и лятото тя да бъде цялостен шлагер. Става дума за така наречен туту пола или оня вид пола, която припомня на балеринска пачка, само че не чак толкоз бухнала.

Тази пола може да бъде съчетана по десетки способи. В новото си видео Наталия от демонстрира своите обичани визии, съчетавайки своята ушита от майка й туту пола с други облекла от дрешника си:

Визия 1

Нежният розов колорит допуска най-малко една композиция да бъде с бяла риза, прибрана във високата талия. Косата е на висока опашка, а в допълнение слага доста неясно сини обувки, които комбинира със сини обици със златен детайл, златна верижка и златната й халка.
 туту пола iStock/Getty Images
Визия 2

Втората визия още веднъж е с риза, само че този път дънкова! Страхотна е сходна композиция на сантиментална пола и по-ежедневна риза от груба материя. Отново е заложила на токчетата, този път в физически цвят и на клъч, в който побира най-важното - документи, ключове, телефон и червило.-->

Визия 3

Тя е подобаваща за по-смели девойки - комбинира полата с бяла тениска, вталено кожено яке, розова раничка, която отива на полата.
 туту пола iStock/Getty Images
Визия 4

Друг всекидневен и по-пролетен вид е да комбинираме полата с кецове. Наталия е избрала своите да са в мрачно алената гама, по тази причина поставя и такова мрачно червило. В допълнение слага още веднъж раничката.

Визия 5

Ето и още едно разбъркване на разнообразни текстури - ефирната пола комбинира с мек пуловер. Прибавя черни боти на постоянен ток. И за край - аксесоари, които да кореспондират на черните обувки - очила с тъмна рамка и обеци.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР