Ефективно средство за борба с алкохолизма, забъркано с екстракти от

...
Ефективно средство за борба с алкохолизма, забъркано с екстракти от
Коментари Харесай

Внимание! Страшна измама в нета с лекарство за алкохолици

Ефективно средство за битка с алкохолизма, забъркано с екстракти от билки, които “регенерират повредените кафези на черния дроб”, популяризират движимости в занаята с подправените артикули за “изцеляване” търговци, написа Труд бг.

Фирмата, която продава продукта Alkotox в България, е същата, която популяризира подправеното мазило за болки в ставите Artrovex, а и методът на разпространение е същият.

Отново с имейл в пощата, съдържащ рекомендация да си закупим продукта. Цената за билките е промоционална съгласно търговеца – единствено 69 лева, другояче коства 138 лева – същата е цената и на подправения Artrovex.

Според рекламата на препарата, той премахвал жаждата за алкохол, регенерирал повредените кафези в черния дроб, извеждал токсините от организма и успокоявал нервната система.

Формулата на Alkotox работела, с помощта на дестилат от мащерка, който подобрявал работата на стомашно-чревния тракт, както и дестилат от царевица, която имала детокс деяние.

Посочват, че 90% от състава бил от растителни съставни елементи, а формулата била тествана и сертифицирана, само че без прикачени документи за това.

Схемата за продажба е една и съща, като при другите заблуждаващи реклами – докторът, който предлага продукта и твърди, че го изписва на всички свои пациенти, в тази ситуация Никонов А. А., “лекар-нарколог от висша категория”, не съществува.

Снимката му е свалена от уебсайт за платени фрагменти “Depositphotos”, в който абонаментът коства 29 $ на месец.

Доволните клиенти, които са изцелени от продукта, са измислени персонажи. Един от тях – Сергей, който имал проблеми с алкохола и с помощта на продукта спрял да пие, в действителност се споделя Олег и фотографията му е открадната от съветски уебсайт.

В публикацията същинският персонаж Олег взе участие в план “Трансформацията”, в който мъже се преобразяват напълно с нова прическа и се обличат в смокинги.

Потърсихме експерт за коментар на продукта: “Подобни реклами въздействат на психическо равнище като тушират същината на казуса и оферират магическо освобождение вместо повсеместен подход”, изясни сертифицираният специалист по ароматерапия и есенциални масла Веселина Пенкова.

“Съставките, които са посочени, в действителност извеждат токсините, само че това не може да се случи с еднократен банкет, като се продължава в това време с огромната консумация на алкохол”, изясни още тя.

Подобни добавки са допълващ метод и не е целесъобразно да се смесват високоградусови напитки с медикаменти и хранителни добавки, безапелационна е Пенкова.

Иначе съгласно нея магарешкият трън, да вземем за пример, в действителност има свойството да извежда токсините от организма, само че няма по какъв начин да се оправи, в случай че в това време индивидът продължи да злоупотребява.

Сайтът е регистриран в Панама, което прави управляващите ни безсилни в този случай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР