Едва сега започваме да сърбаме попарата какво се е случвало

...
Едва сега започваме да сърбаме попарата какво се е случвало
Коментари Харесай

Гебрев: Няма директен износ на българско оръжие за Украйна

Едва в този момент започваме да сърбаме попарата какво се е случвало през последните 10-12 години. Тепърва ще вадим горещите картофи. Това съобщи пред бТВ търговецът на оръжие Емилиян Гебрев.

Собственикът на ЕМКО бе безапелационен, няма експорт на българско оръжие непосредствено за Украйна.

Към днешна дата нямаме каквото и да е отношение към войната в Украйна. От 2014 година за тази дестинация по никаква причина не е изнесено и едно войнишко копче. Това е най-регламентираната активност, съобщи оръжейният търговец.

Нашата група фабрики се занимава с така наречен планови доставки – доставки за Индия, за страни от Алианса, Полша, Чехия, Словакия, Словения, изясни Гебрев.

Запитан по какъв начин се работи с новата власт, Гебрев акцентира: Правителството и така наречен междуведомствена комисия вземат решенията. Аз мога да желая доста неща. 10 години си позволяваха целеустремено да унищожават стратегически предприятия за страната. Сега мога да кажа, че нещата са прекомерно естествени.

Според Емилиян Гебрев случилото се в ПАВЕЦ „ Чаира ” в сряда е едно обосновано съмнение, което се случва в цялата страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР