Едва ли има някой от нас, който не си спомня

...
Едва ли има някой от нас, който не си спомня
Коментари Харесай

Ето какво се случва с Валентина Хасан, която взриви цяла България с „Кен лий“

Едва ли има някой от нас, който не си спомня колоритната Валентина Хасан от кърджалийското село Звезделина, която стана известна единствено за минути. И когато споделяме известна, в действителност имаме поради известна, тъй като тя съумя да накара даже световноизвестната изпълнителна Марая Кери да разяснява неповторимата българка. Преди цели единадесет години, Валентина Хасан стана цялостен шлагер в интернет пространството, откакто се яви на кастинг в музикалното предаване „ Мюзик айдъл “ с песента на Марая Кери „ Without you “, само че с една малко по-нестандартна версия. И по-скоро можем да я назовем не ексцентрична, а побългарена – незабравимото осъществяване „ Кен лий “. Е, замисляли ли сте се какво се случва с нея сега?

Оказва се, че тази по този начин забавна за обществото дама, върти бар в Испания. От дълги години тя живее там дружно със фамилията си, само че скоро се прибрала в родното си село, с цел да си почине и да се възвърне от тежка злополука, която е претърпяла там.
„ Идва си с децата през лятото. Има огромна щерка и двама сина-близнаци, които към този момент са във втори клас. Всички учат в Испания ”, разкриват пред екип на БЛИЦ поданици на кърджалийското село.
През далечната 2008-а година, Валентина се явява пред журито на „ Мюзик айдъл “ и споделя, че ще изпее най-великото парче на Марая Кери. След като запява обаче на някакъв език, наподобяващ британски, Валя става цялостен шлагер, като за негативно време парчето доближава до умопомрачаващите 1 654 174 гледания в Ютюб. Дори огромната Марая Кери разяснява осъществяването в американско шоу. Валентина Хасан от Звезделина става звезда, даже без да е позволена до присъединяване в музикалния формат.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР