Едва ли има нещо конспиративно в забравените включени микрофони в

...
Едва ли има нещо конспиративно в забравените включени микрофони в
Коментари Харесай

Депутат от ДБ за записа на Иванов: Не вярвам да е конспирация. Но записът е факт

Едва ли има нещо подмолно в забравените включени микрофони в залата, в която " Демократична България " организира закритото си съвещание. Това съобщи в студиото на " Денят онлайн " по NOVA News депутатът от " Демократична България " Зарко Маринов.

" Преди съвещанието на нашата ПГ е имало съвещание на краткотрайната комисия, която трябваше да изследва меморандума с Gemcorp. Не знам дали се е провела тази комисия. По принцип съвещанията на всички комисии в Народно събрание са обществени и се излъчват онлайн. След това камерите не са били изключени. Така, до момента в който нашата ПГ е обсъждала по какъв начин вървят договарянията за сформиране на нов кабинет – се оказва, че камерите не престават да излъчват ", изясни той.

По думите му за прилагане на залата се подава единствено поръчка от парламентарните сътрудници на партията до управлението на Народното събрание. " Съответните чиновници на Народното събрание, съгласно мен, отговарящи за включването на камерите. Не мога да кажа какво тъкмо се е случило, с цел да желаеме глоба. Но записът е реалност ", акцентира Маринов.

Той посочи, че това, което Христо Иванов  е споделил на съвещанието на парламентарната група – го е казвал неведнъж.

" Той споделя, че ние ще влезем в договаряния – т.е. да слагаме условия и претенции – едвам тогава, когато Политическа партия показват претендент за министър председател. Такова е нашето изискване, а преди този момент ние на тези срещи се осведомяваме, мандатоносителят Българска социалистическа партия какви диалози е провел с останалите ", съобщи депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР