Едва ли има друга известна българка, която да се е

...
Едва ли има друга известна българка, която да се е
Коментари Харесай

"Друг мъж не ме е целувал така"! Странното признание на самотната Ева

Едва ли има друга известна българка, която да се е разделяла и събирала повече с някогашния си, в сравнение с Ева. Всъщност даже самата тя се майтапи по тематиката. Двамата се събраха още веднъж след края на " Ергенът ", а не щеш ли певицата още веднъж е сама. 

Това стана ясно в Instagram, където тя отговори на много въпроси на своите почитатели. Въпреки че тя и някогашният ѝ са разграничени, двамата не престават да работят дружно, което в техния случай евентуално значи, че още веднъж ще се съберат рано или късно. 

Виж още: House tour: В този гъзарски апартамент ли живее Емрах? 

Ева беше запитана дали би взела участие във " Фермата ", като отговорът ѝ е позитивен, само че при едно условия - да има готини мъже. 

Разбира се, измежду предложенията за ново гадже на Ева е името на Крис Ненков, с който вземат участие в " Къщата на инфлуенсърите ". Ева обаче съобщи, че няма да разяснява тематиката с Крис в профила си повече. 

Ева хвърли бомбата с самопризнание, че " различен мъж " не я е целувал по този начин, само че... визирайки целувката от едно куче. Е, животът е пред Ева. 

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР