Едва ли има човек, който да няма кофти спомен от

...
Едва ли има човек, който да няма кофти спомен от
Коментари Харесай

Емили Тротинетката е в миналото! Защо смени името си и стана... Джоузефин?!

Едва ли има човек, който да няма кофти спомен от детството си. Ако нямаше такива хора, психолозите щяха да останат без работа!

Но, уви, има хора като Емили Йорданова, станала по-популярна като Емили Тротинетката, чието детство бележи изцяло зрелите ѝ години с отпечатък, който в никакъв случай не би желала да има. 

Виж още: Мис Черноморец отпразнува РД на разкош в София, направи еротична фотосесия

За това е ставало нееднократно въпрос. За татко си Емили е споделяла, че той по този начин и не я е приел, каквато е, а боят и тормозът били ежедневие. Стигнало се даже до миг, в който тя се почувствала принудена да се самозащити и го направила с нож - наръгала татко си в ръката.

Въпреки че била в по-добри връзки с майка си, и там историята не е доста по-ведра. Всичко това кара Емили да показа в подкаст, че не съжалява за гибелта на родителите си. 

Но историята не свършва до тук. Емили реши да смени имената си. Така тя към този момент не е Емили Руменова Йорданова, а Емили Джоузефин Милс. Причината е ясна - желае вечно да скъса с родителите си.

Виж още: След сравненията със Златка: Полина на Джизъса се сбогува с русото, а той събра близки прощално 

" Виновни за тази цел са: татко ми за побоищата и издевателството, който ми е нанасял! Майка ми - за това, че през цяото детство не ми е разрешавала да стана жена ", написа тя, като прибавя и вуйна си и чичо си, които се грижили за нея след кончината на родителите ѝ. 

Емили приключва с признателност към Тихомир, нейната половинка, както и Елизабет, с която са в полиаморна връзка. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР