Едва ли е приятно да дебютираш в един от най-популярните

...
Едва ли е приятно да дебютираш в един от най-популярните
Коментари Харесай

Най-мразеният герой в Просто ей така - без трети сезон

Едва ли е прелестно да дебютираш в един от най-популярните сериали в стрийминг платформите, единствено с цел да видиш по какъв начин героят ти се трансформира в най-мразения от всички. Точно това се случи със Сара Рамирес, по-позната като Че Диас от " Просто ей по този начин ".
 Ще има ли “Просто ей по този начин ”, продължението на „ Сексът и градът “, трети сезон
Ще има ли “Просто ей по този начин ” трети сезон

Решението е взето

Продължението на " Сексът и градът ", който проследяваше живота на героините от истинската поредност на НВО 20 години по-късно, срещна Че с героинята на Миранда, след което двете станаха двойка.

Голяма част от мненията онлайн са, се героинята на Рамирес е " развалила сериала " и че би трябвало да бъде махната. " Мнението на другите за героинята ми е нещо, което не мога да си разреша да проследявам ", споделя актрисата в изявление за Variety.

" Избирам нещата, на които обръщам внимание. Това е преимуществото да си възрастен - не съм длъжна да взимам поради всичко в близост ", добавя тя. Въпреки непукизма й по отношение на мненията, Сара Рамирес най-вероятно няма да се появи в трети сезон на " Просто ей по този начин ".

Продукцията на новите епизоди стартира по-късно тази година, а премиерата му би трябвало да е през 2025 година Много източници на Variety обаче настояват, че Че Диас няма да се появи в тях. От НВО Мах са отказали да разясняват.

Героинята на Рамирес напълно естествено би завършила пътя си в тъй като в края на втори сезон тя се раздели с Миранда, героинята на Синтия Никсън. Има обаче и спекулации, че Сара Рамирес е отстранена от сериала поради гневната й позиция в поддръжка на Палестина около сегашния спор в Близкия изток.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР