Едно знаково отсъствие бе регистрирано на погребението на Силва Зурлева

...
Едно знаково отсъствие бе регистрирано на погребението на Силва Зурлева
Коментари Харесай

Защо Стефан Димитров не дойде на погребението на Силва Зурлева?

Едно знаково неявяване бе записано на погребението на Силва Зурлева предходната седмица. На опелото в църквата „ Света София” пристигнаха над 200 души, само че измежду тях изненадващо не беше композиторът Стефан Димитров, написа таблоидът „ Уикенд”.

Той от години е измежду най-близките другари на именитата шефка на Нова телевизия. Знае се, че двамата даже са имали сантиментално въодушевление в предишното, преди всеки да открие своята половинка. Самата Зурлева не криеше, че сегашния брачен партньор на Богдана Карадочева е нейната огромна обич. Двамата са работили дружно – музиканта няколко години бе програмен шеф на медията, негова е и музиката на прословутата ария на Нова телевизия.

Димитров обаче по този начин и не се появи на опелото, нито на погребението. Приятели на композитора описват, че той бил унищожен от нелепата гибел на Силва, на която доста държал и до през днешния ден. Нямал сили да се сбогува с нея, с цел да не рухне пред толкоз хора. Освен това не желаел да попада в епицентъра на медийните злословия. Според източници на вестника, създателят на едни от най-хубавите български песни е поднесъл цветя на гроба на Силва по-късно още същия ден. Той е поднесъл и съболезнованията на фамилията ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР