Едно слонче разстояние: най-важната мерна единица в Австрия в днешни

...
Едно слонче разстояние: най-важната мерна единица в Австрия в днешни
Коментари Харесай

Австрийските пощи пуснаха марка върху тоалетна хартия

Едно слонче разстояние: най-важната мерна единица в Австрия в днешни дни. Докато в Исландия към този момент от месеци важи правилото за отдалеченост от " две овце ", минималната отдалеченост във времената на ковид по волята на австрийските пощи се дефинира от едно малко слонче. От 25 октомври на публичните места хората наложително би трябвало да поддържат по един метър разстояние между тях - това планува наредбата, с която държавното управление в последния миг желае да предотврати, написа Дойче веле, представено от БГНЕС.
Само че има един проблем: на множеството поданици на алпийската република им е по-скоро незнайно какво тъкмо ще рече " малко слонче ". И точно в това отношение би трябвало да помогне новата пощенска марка. На нея са изобразени четири животинки, чиито размери са обозначени и съпоставени: шесткрако насекомо (един милиметър), муха (един сантиметър), мишка (един дециметър) и малко слонче (един метър).
 Лекари от Курган молят Путин за военна помощ в борбата с ковид Лекари от Курган молят Путин за военна помощ в борбата с ковид
Лекарите от Зауралския град Курган оповестиха „ голяма неконтролирана зараза от ковид “ в района и помолиха съветския пре...
" Дистанцията, която ни свързва "
Очаква се марката освен да се погрижи за ", която ни свързва " - както гласи формалното мото, само че и да провокира огромен интерес у потребителите. Което е обвързвано освен с графиката, чията авторка е Марион Фюлерер, само че и с потребления материал - марките са отпечатани върху същинска тоалетна хартия. Един марков блок е огромен тъкмо колкото общоприетоо листче от хартията.
Т.е. при потребност - какъвто е нелишеният от подигравка план на основателите на акцията - при привършване на общоприетата тоалетна хартия по време на втората пандемична вълна, някои екземпляри биха могли да се употребяват и за надалеч по-прозаични цели. Тиражът е 300 000, марките ще бъдат пуснати на пазара на 30 октомври. Цената на марката е 2,75 евро, като част от приходите ще бъдат предоставени на благотворителни организации.
Треска за тоалетна хартия
 Евролидери: Предстоят сложни месеци поради ковид Евролидери: Предстоят сложни месеци поради ковид
Европейски водачи предизвестиха, че предстоят сложни месеци, поради ковид. Правителствата обезверено се пробват да избегнат цялостната...
Междувременно в Германия към този момент се появиха автомати за продажба на тоалетна хартия - откакто в последните дни ползата към нея още веднъж внезапно набъбна, както по време на. Една от огромните фирми-производителки на тоалетна хартия - " Hakle " - конфигурира автомата до фабриката си в Дюселдорф, с цел да даде опция на всички искащи да се доставят във всяко време на денонощието с скъпия артикул, като по този метод способства за битката с внезапно повишеното търсене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР