Едно просто, но силно упражнение може да ви помогне да

...
Едно просто, но силно упражнение може да ви помогне да
Коментари Харесай

Двата въпроса за вашата връзка, които си струва да си зададете

Едно просто, само че мощно упражнение може да ви помогне да разберете по-добре взаимоотношенията си с най-близките хора и да постигнете по-дълбока съгласуваност и взаимно  схващане с тях.

Това упражнение ви приканва да поразсъждавате върху двата най-важни въпроса, които могат да ви доведат до по-богат взаимен живот.

Въпросите наподобяват явни, само че способността ни да не обръщаме внимание на техните отговори е просто изумителна. Ще разберете за какво.

Първо, изберете връзката, върху която желаете да се концентрирайте. Сега, запитайте се:

Кои моменти от общуването в тази връзка ме въодушевяват най-вече?

Кои моменти от общуването в тази връзка ме нараняват най-вече?

Най-много ни въодушевяват и най-вече ни нараняват нещата, които са най-важни за нас. Тези елементи от нашата душeвност въздействат най-силно на държанието ни. Ако дружно с колегата си желаете да подобрите връзката си, задоволително е да опознавате все по-добре отговорите на тези въпроси – както за себе си, по този начин и за другия.

Въпреки че на пръв взор тези елементи от душeвността ни наподобяват всеобщи, те са разнообразни и неповторими при всеки човек. Всички желаеме да бъдем обичани, да бъдем чути, да бъдем валидирани – това са универсални потребности.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР