Едно от Златните момичета на българската художествена гимнастика - Илиана

...
Едно от Златните момичета на българската художествена гимнастика - Илиана
Коментари Харесай

Левски изненада Илиана Раева с подарък, ето какъв е той

Едно от Златните девойки на българската художествена гимнастика - Илиана Раева, през вчерашния ден отпразнува своя рожден ден. Съпругата на Наско Сираков получи куп пожелания от известни персони, с които се похвали на страницата си във “Фейсбук ”. Футболният Левски също не пропусна да поздрави рожедничката и да й подари “синя ” фланелка с нейното име и №8 на гърба. Именно с този номер игра Наско Сираков, когато нижеше гол след гол с екипа на родния гранд.

“Благодаря за голямата изненада на рождения ми ден от ПФК “Левски ” - приветствен адрес, плакет за юбилея ми и тази фанелка, които ми връчи от името на всички Даниел Боримиров!

Благодаря и за прелестното благопожелание от Мъри Стоилов! Направихте рождения ми ден празник със сини искри! ”, написа Раева във “Фейсбук ”.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР