Едно от новите попълнения в ЦСКА Диего Фабрини предизвика шумен

...
Едно от новите попълнения в ЦСКА Диего Фабрини предизвика шумен
Коментари Харесай

Тежки думи от Румъния по адрес на нов в ЦСКА

Едно от новите попълнения в ЦСКА Диего Фабрини провокира гръмък отзив с избора си да пристигна на "Армията ". Той е основно от Румъния, където носеше екипа на локалния Ботошани и откъдето имаше сериозен интерес за подписа му - от локалния гранд Динамо Букурещ.

Изданието Digi Sport разкри, че италианецът е водил редом договаряния с няколко тима и в последна сметка избра да пристигна в София. Първоначално старши треньорът на "кучетата " Мирча Редник се изрече остро по негов адрес, потвърждавайки, че не е спазил мъжката си дума, откакто е дал единодушие да подпише с Динамо, а в този момент това стори и спортният шеф на клуба Йонел Данчулеску.

"Не ме интересува този човек. Доколкото знам, е водил диалози редом с няколко клуба. Доколкото разбрах, в последна сметка е избрал ЦСКА. Но по моите разбирания, когато дадеш кардинално единодушие да подпишеш с даден тим, това е като да си го подписал. "

"Само се надявам неговият сътрудник да не ни е употребявал като разменна монета, с цел да издейства по-добър контракт на клиента си ", съобщи пред румънското издание спортният шеф на гранда от Букурещ Йонел Данчулеску.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР