Сепаратистките партии изглежда са застрашени да загубят продължилата си десетилетие

...
Сепаратистките партии изглежда са застрашени да загубят продължилата си десетилетие
Коментари Харесай

Каталунските партии за независимост ще загубят властта

Сепаратистките партии наподобява са застрашени да изгубят траялата си десетилетие власт в североизточния район на Каталуния в Испания, защото просъюзната Социалистическа партия е подготвена да завоюва най-вече гласове на районните избори в неделя с 85% от преброените бюлетини.

Четирите партии, подкрепящи независимостта, водени от партията Заедно на някогашния районен президент Карлес Пучдемон, се чака да получат общо 62 места, по-малко от основната цифра от 68 места, нужна за болшинство в камарата.

Социалистите, водени от някогашния министър на опазването на здравето Салвадор Ила, са на път да завоюват 42 места, по отношение на техните 33 места през 2021 година, когато също едвам завоюваха те гласоподават най-вече, само че не съумяха да сформират държавно управление.


Социалистите въпреки всичко ще би трябвало да завоюват поддръжката на други партии, с цел да повдигнат господин Ила дава отговор. Сключването на покупко-продажби през идващите дни, може би седмици, ще бъде от основно значение за образуването на пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР