Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин

...
Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин
Коментари Харесай

Славин Славчев обра овациите в „Като две капки вода“ с образа на легендарния Фреди Меркюри

Едно от най-впечатляващите преобразявания в именития Фреди Меркюри направи Славин Славчев по време на третия лайв на паметното шоу „ Като две капки вода “. Изпълнението на Somebody To Love в истинска тоналност, страстта в мимиките и жестовете и достоверната визия изправиха на крайници публиката, която трансформира Славин и в победител за вечерта.

Голямата изненада за всички беше и трансформацията на Иван Юруков в Ейми Уайнхаус . Актьорът съумя да показа излъчването на меланхоличната и в същото време непокорен настроена певица.
 Гери-Никол NOVA
„ С Тина Търнър съумя да хванеш ограниченията на шоуто! С облика на Майкъл Джексън скочи право в него “, съобщи гостуващият арбитър Джуди Халваджиян след появяването на Гери-Никол. Поп сензацията сподели вокална аналогия с облика на младия Джексън, споделяйки, че това е и нейно обичано парче.
 Гери-Никол NOVA
Константин получи поздравления персонално от Папи Ханс, който показа от публиката: “Имам да изучавам от теб! Това беше ужасно! “. След колоритния облик фолк изпълнителят даже получи покана от Джуди Халваджиян да се включи в епизоди от поредицата „ Бай Брадър “. Софи Маринов а сподели, че няма облик, който да й попречи да се забавлява изцяло. Макар и да не съумя да овладее британския език, Софи влезе в ролята на момчето, трансформирало с в кумир на милиони младежи. „ За миг я помислих за Мими “, съобщи Развигор Попов, който влезе в ролята на вълка, с цел да партнира на Марги Хранова за облика на Мими Иванова. Борислав Захариев получи поздравления от Хилда за облика на фронтмена на Metallica, а Златка Райкова провокира несъгласия в журито с трансформацията си в Лу Бега.

Следващата седмица Боби ще би трябвало да подпали сцената като Джеймс Браун, до момента в който Златка опита едно от многото лица на Мадона. Марги ще учи изкуството на танците поради Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се трансформира в самата Маргарита Хранова. Константин ще се върне към балканските ритми с Васили Карас, а Гери-Никол ще влезе в облика на международната хип-хоп звезда Cardi B. Иван Юруков ще се завърне към тийнейджърските години, преобразявайки се в един от емблемтичните участници на X Factor България – Кристиан Костов. Славин ще се изправи пред нови вокални и артистични провокации с облика на Кристина Агилера.

Следете   и за настоящи вести. За повече видео материали следете, а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР