Едно от най-омразните клишета, които сме чували безспорно е било

...
Едно от най-омразните клишета, които сме чували безспорно е било
Коментари Харесай

Сексът като антистрес терапия

Едно от най-омразните клишета, които сме чували несъмнено е било изричано от всеки мъж най-малко по един път - " Тя е кисела, тъй като е на изсъхнало ". И поради, че е потвърдено, че мъжете не ни схващат няма по какъв начин да разбираем, че може да има безчет аргументи да не сме в въодушевление и те не са свързани с интимния ни комфорт.

Доказано е обаче и друго - наред с шоколада, сексът и любовните милувки ни доставят дози от хормона на щастието - серотонин. Така, че даже и неналичието на секс да не е причина за неприятното въодушевление, то тази тръпка може да ни направи по-щастливи или най-малко по-малко уплашени.

Ако се чувстваш уплашена в всекидневието си, несъмнено постоянно можеш да изпробваш класическите лекове. Спорт няколко пъти седмично, чаша обичан алкохол след работа, обичани филми с вкусна вечеря или дълга вана...Всичко това няма по какъв начин да не те накара да забравиш за натоварения работен ден, изпълнен с нерви и бързане.

Когато обаче се отегчиш от всичко това, не ти остава друго, с изключение на да посегнеш и към сексът, като антистрес терапия. Обади се на приятеля си или в случай че нямаш подобен на оня симпатяга, който от дълго време те харесва, а ти пазиш за " запаса " и се позабавлявай. Никой не споделя, че обезпечено ще се отървеш от всичките си проблеми, само че пък си коства да се опита.

Не знаем кои теории на учените в действителност са правилни - че сексът лекува или че това е мит. Но постоянно можеш да го изпробваш и сама да установиш дали оказва помощ.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР