Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият

...
Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият
Коментари Харесай

„С река на сърцето“ със специална предпремиера във Видин

Едно от най-очакваните заглавия през есенния ефирен сезон е новият сериал на NOVA „ С река на сърцето “. Той се снима в най-красивите кътчета на Видин и района от началото на месец май и огромна част от продукционния екип се реалокира да живее там за интервала на фотосите, радвайки се на топлото посрещане и гостоприемството на локалните поданици. В знак на благодарност  NOVA и продуцентска къща New Generation Films, с поддръжката на Община Видин, провеждат първата обществена прожекция във Видин, дни преди ефирната премиера на сериала.

В петък (9 септември) от 19:30 часа в пространството пред крепостта „ Баба Вида “ извънредно ще бъдат излъчени първите два епизода на фамилната сага, която вълнува цялата локална общност в последните месеци. Непосредствено преди предпремиерата, почитателите от Видин и района ще имат опция да се срещнат персонално с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат подпис.

Зад филмовата продукция „ С река на сърцето “ стои екип от потвърдени експерти - основният оператор Андрей Андреев, основният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент - Светлин Нейнски. 

„ С река на сърцето “ следва дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени кино продукции, да поддържа креативните специалности в тази сфера и интензивно да взе участие в развиването на филмовата промишленост у нас. 

Следете всичко за новия сериал на NOVA „ С река на сърцето “ на Фейсбук страницата и Instagram профила на продукцията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР