Едно от най-любимите места за забавление в Пловдив се завръща

...
Едно от най-любимите места за забавление в Пловдив се завръща
Коментари Харесай

Новият сезон в Plovdiv Event Center е тук! Световни музиканти и артисти идват в Пловдив

Едно от най-любимите места за развлечение в Пловдив се завръща с извънредно забавна и богата палитра от събития. Plovdiv Event Center за следващ сезон ще показа на посетителите си стратегия, която включва разнородни реализатори, актьори и участия, които ще трансфорат преживяването на гостите, решили да опитат нещо ново, друго и настоящо в паметен спомен.
Прочетете още
С времето  се трансформира в обичано място на пловдивската аудитория, предоставяйки на дребни и огромни опция да гледат изяви на актьори от най-различни жанрове, спектакли, концерти, театрални представления, стендъп комедийни шоута и звезди от всевъзможни поприща. Това е единственото място в града под тепетата с идея, която съумява да покрие упованията на всяка една публика.

Преди няколко седмици Plovdiv Event Center бе отличен и с две награди във второто издание на огромното събитие " Най-добър хотел и ресторант в България “. Мястото пребори конкуренцията от цяла България и бе определено за " Best Event Center of Bulgaria ". Другото отличие бе за най-хубав мениджмънт, като премията отиде при шефа на комплекса Радослав Чилингиров.

Предстоят концерти на обичани реализатори и представления на невероятни артисти, като за пръв път на сцената на Plovdiv Event Center този сезон ще се качат и световноизвестни музиканти.

Запознайте се с част от събитията, които предстоят през месеците септември и октомври:

Звездите откъм гърба “ , което ще се състои на 29 септември от 21:00 часа , е шоу като хапче за смях с удължено освобождение. Ще се смеете и разказвате за него дълго откакто сте го гледали. След усмивките, които остави след себе си по време на турнето в България, след настроението което разпръсна в Лондон, Виена и Цюрих, скандалното стендъп комеди шоу на Иван Динев - Устата идва и в Пловдив, с цел да взриви страстите на публиката. Шоуто е една буря от неповторими, необясними и невероятни случки със Софи Маринова, Азис, Криско, СкандаУ, Ицо Хазарта, Евгени Минчев и доста други „ международни звезди на локална почва “.



На 30 септември Криско се завръща със " Стария Криско " в Plovdiv Event Center . Това е топ формат, в който ще чуете единствено песни, набрали известност в интервала от 2007 до 2017 година на един от най-обичаните реализатори у нас.



Знаковият план „ Поетите Live ” гостува в Plovdiv Event Center на 2 октомври от 20:00 часа. Вълнуващият театър, отдаден на поезията, дава глас на едни от най-красивите български стихотворения, изпълнени от обичани български артисти. На сцената под тепетата ще се излязат Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Малин Кръстев и маестро Антони Дончев.



Английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист Васил Петров пък ще основат неповторимо музикално прекарване със взаимен концерт в Пловдив на 4 октомври в Plovdiv Event Center от 20:00 часа. В взаимния план на двамата джазмени, озаглавен „ Джаз класики, най-хубавите дуети “, ще показват най-големите шлагери от вокалния джаз.  Те ще разтопят сърцата на присъстващите с безсмъртни шлагери като " Cry me a river ", " Fever " “, „ Fly Me to the Moon “, „ Feeling Good “, " My Way ", както и определени джаз стандарти, боса нова и латино музика. Аранжиментите са дело на Живко Петров. С тях на сцената ще бъдат същински виртуози - Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Радислав Славчев-Riverman (бас).



Първият българския вентролог и един от най-хубавите стендъп комедианти в страната Димитър Иванов идва на пловдивска сцена със своето шоу „ Необичайното шоу на Капитана “ . На 5 октомври от 21:00 в Plovdiv Event Center ще чуете истории, които ще ви разплачат от смях и ще ви държат влага още дълго време. На сцената ще видите и любимеца на народа, българина от едно време и житейски влъхва в настоящо време Бай Тъньо.



Великолепното трио Красимира Хаджииванова, Оля Малинова и Георги Кючуков сплотяват сили и ви канят на общото им шоу под надпис " Всички по леглата ", което можете да гледате на 10 октомври в Plovdiv Event Center . Ще се обсъдят злободневни тематики, свързани с най-хубавата част от живота - спането и лежането. Ще приказват за най-често срещаните мотиви да си легнем, на какви кревати и матраци да го вършим, с цел да се разсънваме здрави и цялостни с живот. За какъв брой са особени дамите - изобщо и по принцип, само че и по какъв начин да отидем на отмора с жена, тъй като все в миналото би трябвало да идем.



Повече за събитията, които предстоят в Plovdiv Event Center, можете да следите на тяхната 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР