Едно от най-хубавите неща, които ни дадоха сериалите от 90-те

...
Едно от най-хубавите неща, които ни дадоха сериалите от 90-те
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Кортни Кокс - вечните приятелки през годините

Едно от най-хубавите неща, които ни дадоха сериалите от 90-те години, е че ни подариха с герои, които не просто гледахме по малкия екран 22 минути, а се трансфораха в част от живота ни, станаха като наши другари.

Вече споменахме основната дума "приятели ", надали има човек, който не е гледал най-малко един епизод от сериала с "великолепната шесторка " - Фийби, Чандлър, Рос, Моника, Рейчъл и Джоуи. Всички те се трансфораха в еквивалент на безконечното положително другарство, което продължава през годините без значение какво се случва в живота на човек.

И в случай че в различен прочут сериал - "Сексът и градът " - другарството се оказа мираж (бел. ред. враждата сред Сара Джесика Паркър (Кари) и Ким Катрал (Саманта), която се придвижи в общественото пространство) то в известния ситком се роди едно другарство, което продължи след последния епизод, гледан от над 50 милиона души.

ВИЖТЕ РЕЙЧЪЛ И МОНИКА - ВЕЧНИТЕ ПРИЯТЕЛКИ, ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

14 години след финала на комедийния сериал двете актриси показват огромна непосредственост и топли връзки.

Само преди дни те дойдоха дружно на събитие в Малибу и освен това, актрисите даже бяха координирали визиите си.

Прическата, за която Дженифър Анистън съжалява

Дженифър Анистън: Няма нови "Приятели " поради iPhone

Заложили на черното и бялото, Дженифър Анистън и Кортни Кокс бяха с публични тоалети на "Шанел " и съумяха да привлекат вниманието към себе си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР