Едно от най-големите филмови студия в Холивуд - Disney, обяви,

...
Едно от най-големите филмови студия в Холивуд - Disney, обяви,
Коментари Харесай

Disney отложи всички свои филми до май - slava.bg

Едно от най-големите кино студия в Холивуд - Disney, разгласи, че отсрочва всички свои министър председатели до месец май, както и фотосите на своите продукции в този интервал.

На процедура всички огромни пазари за кино сега са затворени, с помощта на пандемията от Covid-19.

Студиото ще отсрочи представянето на следните заглавия, като в нито един от случаите не разгласи съответна дата за министър председателите:
“Мулан “ - Игралната акомодация на класиката от 90-те трябваше да бъде излъчена в международен мащаб на 27 март. “Новите мутанти “ - На 3 април се очакваше да излезе новата част от комикс-поредицата X-Men, въпреки мнозина към този момент да дефинираха франчайза за окончателно загубен след последните няколко кино лентата. “Рога “ - Новият филм на Гилермо Дел Торо имаше капацитет да се трансформира в един от шлагерите тази пролет, само че след отлагането на премиерата му от 17 април е допустимо да се изгуби инерцията от рекламните акции. “Черната вдовица “ - “Отмъстителите “ се трансфораха в гаранция за боксофис шлагер през годините и в този момент почитателите ще би трябвало да почакат известно време, с цел да видят още веднъж Скарлет Йохансон в прилепналото ѝ черно трико. Премиерата трябваше да се състои на 1 май. “Личната история на Дейвид Копърфийлд “ - Героят на Чарлс Дикенс трябваше да оживее на огромен екран на 8 май. Възраждането му очевидно ще би трябвало да изчака. “Жената на прозореца “ - Ейми Адамс се трансформира от блудкава комедийна актриса в едно от най-ценените имена в трагичния род. Всички чакат с неспокойствие ролята ѝ в този филм, изключително след поредицата ѝ от номинации за “Оскар “ през последните няколко години.
Disney не изключват продължение на този лист, в случай че пандемията продължи да се разраства, макар актуалните прогнози, че болестта ще стартира да утихва след трагичния спад на случаите в Китай, предава Канал 3.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР