Едно от най-гледаните реалити формати в родния ефир „Игри на

...
Едно от най-гледаните реалити формати в родния ефир „Игри на
Коментари Харесай

Какво става с Поли от Игри на волята? Зрителите са потресе...

Едно от най-гледаните реалити формати в родния ефир „ Игри на волята: България “ стартира напълно нов стадий, откакто едно от племената изцяло изчезна от картата, написа Флагман. Разгромът в най-важната териториална борба за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено вечно, макар че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи. Победата на Приключенците им донесе опцията първи да посочат състезател от Жълтите, който да премине в тяхното племе, и това бе Борис.

Втори право на избор имаха Бойците, които се стопираха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния герой в тима си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на някогашните Шампиони и мощните страсти, които изпитаха, не останаха скрити за феновете на NOVA.

Те обаче се вълнуват за какво Поли продължава да наддава килограми, макар тежките борби за разлика от повечетно от останалите играчи. Феновете са разграничени дали Красима или Морунов са най-отслабналите играчи, само че са безапелационни, че стегнатите задни елементи на Паулина от влизането ѝ в предаването нямат нищо общо с външния тип, който демонстрира сега. Явно Поли хапва крепко, до момента в който има опция и не се раздава на 100 % в игрите, щом съумя да постави някое и друго килце по себе си.



Морунов и Стратимир се изправиха един против различен в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска борба, която съпоставиха по компликация с номинационна. Точността и хвърлянето на секира се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от провокациите в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от борбата и лидерът на Бойците извоюва успеха си с нестопяема преднина. Пожарникарят съблюдава дадената дума пред племето си и избра премиството пред персоналната полза.

Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, само че той остана твърдо зад обещанието, което по едно и също време зарадва и учуди Бойците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР