Едно от големите разочарования на кралските фенове е, че поради

...
Едно от големите разочарования на кралските фенове е, че поради
Коментари Харесай

Като истински приятелки: новите кадри на Меган и Кейт, които озадачиха интернет

Едно от огромните разочарования на кралските почитатели е, че заради една или друга причина Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не съумяха да се сближат задоволително, с цел да станат приятелки.

Технологиите обаче сбъдват фантазии и с помощта на тях можем да забележим по какъв начин биха изглеждали дружно принцесата на Уелс и херцогинята на Съсекс, в случай че бяха в близки връзки .
                             

В обществените медии неотдавна бяха публикувани изображения на двете дами, основани от неотдавна нашумялата техника на изкуствен интелект . На множеството фрагменти се вижда по какъв начин Кейт и Меган театралничат усмихнати към камерата, застанали любвеобвилно една до друга като същински и неразделни приятелки. А на тези, които двете гледат съществено, си проличава, че обединени биха били доста силен тим.

Технологията е толкоз реалистична, че фотосите съумяха да изненадат интернет . Фен сметките @1royalsnews и @royalstylewatch в Instagram, които първи разгласиха фотосите, обаче не посочват кой е основателят на тази „ фотосесия “.
                             

В мненията си консуматори хвалят творчеството на изображенията , само че не липсват и отзиви, че фотосите са неуважителни, така като кралските особи надали биха одобрили да се опитва с техните лица.

Въпреки това не можем да отречем хубостта на фрагментите, за които се надяваме един ден да се осъществен и в нашата действителност .
 Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата
Последният път, в който принцесата на Уелс и херцогинята на Съсекс се появиха обществено дружно, беше на погребението на кралица Елизабет Втора на 19 септември 2022 година Предстои да разберем дали Великолепната четворка, както почитателите назоваха Кейт, Меган, Уилям и Хари, ще се събере и за коронацията на новия монарх - крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6 май .
 Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР