Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за

...
Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за
Коментари Харесай

Полицейското семейство напусна надпреварата в “Един за друг”

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за различен ” - служителите на реда Маргарита и Кристиян от Мрамор, са следващата двойка, напуснала любовната конкуренция. Те не съумяха да завоюват отборното предизвикателство, а при повторното си появяване на тв приемника не получиха задоволително положителни гласове в своя изгода и се простиха с фантазията си за край в най-позитивното сантиментално риалити.
Прочетете още
Отборното тестване тази седмица беше многокомпонентно и изискваше мощ, храброст, сръчност, тактическо мислене и физическа устойчивост. Влюбените участници трябваше да се състезават едни против други в редица дисциплини, измежду които балансиране върху клатеща се греда, вървене по тънка греда със завързани очи и скоростно разтрошаване на белтъци. Инфлуенсърката София и брачният партньор ѝ Тихомир завоюваха нова победа в игрите за двойки и оглавиха краткотрайното класиране. Първи от Игрите на любовта бяха отстранени фотографите Дилян и Петя, за които това означаваше и първи елиминационен съвет.

Позитивният избор се организира под въздействието на тлеещите спорове сред двата лагера във Вилата на любовта. Органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян се трансфораха в седмата отстранена двойка този сезон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР