Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са

...
Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са
Коментари Харесай

Вижте шест знака, че не сте един за друг

Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са „ Подхождаме ли си? “, „ Имаме ли общо бъдеще? “. Има ясни признаци, на които в случай че обърнем задоволително внимание, ще ни разкрият дали този сътрудник е за нас или не. Ако мислим постоянно за предходната си връзка, в случай че се постанова да се променим, с цел да останем във взаимоотношения с него... Това са единствено част от знаците, които споделят „ Не сте един за различен “. Вижте още 6 сигурни знака, че това не е вашата връзка.

Заедно сте, с цел да не се чувствате самотни
Има връзки, в които сътрудниците не намират благополучие от това да са дружно, само че все пак се опасяват да прекратят взаимоотношенията, с цел да не останат сами. Усещането че не можем да се оправим с живота без половинката си може да ни обрече на злощастие. Има и връзки, които стартират още веднъж, с цел да не сме сами. Склонни сме да приемем за сътрудник персона, която не ни удовлетворява.

Половинката ви най-вече ви подлага на критика
Критиката е потребна, когато е градивна, когато е поднесена по метод, който не наскърбява и когато не е непрекъснато събитие. Вашият сътрудник поддържа ли ви? Винаги? В какво се показва неговата поддръжка? А може би по-често ви подлага на критика? Това е явен знак, че не сте един за различен.

Не се смеете дружно
Споделеният комизъм е от значително значение за една щастлива връзка. Ако при вас той липсва, обичаният човек не се старае по-често да ви кара да се усмихвате или пък вие него, значи е време да продължите в разнообразни направления.

Влюбени сте в визията за идеалния сътрудник
Понякога се случва да идеализираме половинката си, даже още при започване на взаимоотношенията. Изграждаме идеалния облик за него – грижлив, сантиментален, обичащ и така нататък След време, действителността се оказва по-различна. Въпреки това ни е мъчно да признаем пред самите себе си, че не сме един за различен.

Празни думи
Думите, които не са подплатени с каузи са изпразнени от наличие. Когато безобидната неистина, че нещо ще се случи, а то не се е случило и е съпроводена с едно подправено „ обичам те “, е знак, че не сте един за различен.

Не се чувствате несъмнено до него
Комфортът е извънредно значим за една връзка. Ако сегашният ви сътрудник по някакъв метод ви кара да се чувствате несигурни, не можете да изразите умерено своите възгледи и отзиви, а по-често премълчавате, нямате общо бъдеще с този човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР