Една продължителна връзка между двама души преминава през много етапи

...
Една продължителна връзка между двама души преминава през много етапи
Коментари Харесай

Признаци, че сте загубили баланса във връзката

Една продължителна връзка сред двама души минава през доста стадии и връзките са извънредно динамични. Както във всяко нещо, по този начин и тук има върхове и спадове, което е изцяло обикновено. Винаги първоначално й възприятията са най-силни, желанието да бъдете дружно доминира и всичко е обвързвано с това по какъв начин да прекарате повече време един с различен. С течение на времето цялата връзка сред сътрудниците се трансформира, като това може да е и за положително, само че в някои случаи нещата стават по-зле. Не е необичайност, когато сътрудниците си омръзват и все по-често се пробват да се отделят един от различен и да търсят повече пространство. Ако подобен миг пристигна, то салдото във връзката ви е нарушен и в случай че желаете да запазите положителните усеща, би трябвало да потърсите решение. В противоположен случай не е изключено и да се стигне до разлъка. Как обаче да разберете, че хармонията сред вас към този момент се е изгубила и има проблем? Ето някои признаци за това:

 Притеснявате се от връзката. Понякога губите интерес за ежедневните събития, свързани с вашия сътрудник. Вие към този момент не мислите за това дали всичко е наред на работното му място, какви са проблемите му и какви страсти изпитва. Ако не сте заинтригувани от това какво се случва с него, несъмнено можем да приказваме за проблем. Освен това, явен симптом за нарушен баланс, е в случай че се пробвате да скриете връзката си от нови хора във вашия живот. Макар и да не го осъзнавате, евентуално подсъзнателно не сте задоволени от връзките, които имате с колегата си.

Започвате да прекалявате с всичко. Някои хора проучват протичащите им се неща прекомерно доста и задълбочено. Те се пробват да разкрият скритите смисли зад всяка дума и жест. Тази потребност от прекален разбор може да е обвързвана с дисбаланс във връзката ви. Ако непрекъснато мислите за минали събития, диалози, известия или моменти, които са останали във вашето схващане, то може да имате проблем. Опитвайте се да оценявате нещата, които се случват в този момент, а не се връщайте към нещо, което ви е донесло хубави мемоари. Това може да стане видно за вашия сътрудник и да докара до разногласия, които биха нарушили салдото във връзката ви.

Трябва да работите, с цел да докажете възприятията си. Най-ясният знак, че влагате прекалено много старания във връзката си, е когато би трябвало да се потрудите прекалено много, с цел да накарате колегата си да признае възприятията си. Ако индивидът до вас в действителност има съществени планове, той ще забележи вашите опити да го спечелите и ще прави много неща, с цел да бъдете щастлива. Ако вие обаче не сте сигурна в възприятията си, това няма по какъв начин да остане прикрито. Рано или късно ще излязат на ярко и вашите същински планове, колкото и да желаете да ги прикриете, с цел да не нараните индивида до вас. Когато кажете на колегата ви, че не се чувствате добре от метода, по който се отнася с вас или че пропускате да прекарате време с него, би трябвало да бъдете доста наблюдателна за неговата реакция. По нея ще разберете дали това се е случило съзнателно и в случай че не, може ли да бъдат усъвършенствани вашите връзки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР