Една пестелива двойка успя да направи огромни спестявания, когато ремонтира

...
Една пестелива двойка успя да направи огромни спестявания, когато ремонтира
Коментари Харесай

Двойка ремонтира дом само за 500 британски лири, след като купи всичко от Facebook Marketplace

Една спестовна двойка съумя да направи големи спестявания, когато ремонтира новия си дом - като купи повече или по-малко всичко от Фейсбук Marketplace.

Беки Чорлтън, на 25, и Стеф Робъртс, на 27, похарчиха единствено £500, с цел да ремонтират наетата си независима къща с четири спални, спестявайки страхотните £6000. Двамата се обърнаха към Фейсбук за ентусиазъм в опит да спестят пари и от този момент употребяват платформата, с цел да закупят всичките си мебели за всекидневната, кухнята, стаята за игри, аварийна стая и офиса на парцела за £350 000, който се намира в Лим, Чешир.

Беки и Стеф, които се реалокираха през октомври, бяха изумени от забележителните спестявания, които направиха, и насърчиха други да последват образеца им.

Беки, която ръководи винтидж магазин, наименуван Becky's Bazaar, разкри: „ Исках да взема съвсем всичко от Фейсбук Marketplace. Мислех, че може да се наложи да купим някои съществени неща чисто нови, само че сме късметлии, че можехме да вземем неща назаем от майка м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР