Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини

...
Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Ливърпул се бори за титлата, а ние за нищо, това е разликата

Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини на почитателите на “червените дяволи” за провалянето с 0:4 от Ливърпул на “Анфийлд” в дерби от Висшата лига. Това е втора гръмка загуба за Юнайтед от мърсисайдци за състезание този сезон, откакто Ливърпул разруши огромния си противник с 5:0 на “Олд Трафорд” през октомври.

Победата във вторник вечерта разреши на водения от Юрген Клоп отбор краткотрайно да смъкна от първата позиция в класирането Манчестър Сити, до момента в който Манчестър Юнайтед се отдалечи от задачата си да влезе в Топ 4. Фернандеш обаче изненадващо съобщи, че до момента в който Ливърпул се бори за купата, то " алените дяволи " не се борят за нищо. Това едва ли ще се хареса на почитателите, които се надяваха техния отбор да стигне най-малко до място в зона Шампионска лига.

“Извинявам се на почитателите. Това в никакъв случай не е задоволително, само че е всичко, което можем да създадем. Те заслужават доста повече от нас. Мисля, че всеки от нас даде по 100% от себе си и постави старания, само че не играхме задоволително добре”, показа пред Sky Sports португалският нападателен халф.

“Ливърпул се бори за купата, това е разликата. Ние не се борим за нищо. Трябва да погледнем вътре в нас и да се опитаме да разберем какво не се получава”, добави Фернандеш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР