Една от водещите на сутрешния блок на bTV – Жени

...
Една от водещите на сутрешния блок на bTV – Жени
Коментари Харесай

Жени Марчева нахрани гостите си с отровни яйца, а после ...

Една от водещите на утринния блок на bTV – Жени Марчева, почерпи гостите си с отровни яйца. Както БЛИЦ заяви, при започване на предаването журналистката показа, че в хладилника си е разкрила от инфектираните яйца и даже е изяла едно от тях. После постави останалите в тенджера и стартира да ги вари, с цел да почерпи с тях някои от гостите си.

„ Жертви” на Марчева станаха шефът на асоциация " Активни консуматори " Богомил Николов и някогашният ръководител на Агенцията по сигурност на храните доктор Йордан Войнов.



Тя ги предизвести, че яйцата са инфектирани и с усмивка попита дали ще се престрашат да хапнат от тях. Гостите й отвърнаха на предизвикването и си взеха по половинка.

„ На усет са добре. При дозите, които са измерени, няма никаква заплаха за здравето. Това беше обяснено още през месец август, когато потеглиха в Германия и Холандия. Трябва да изядеш доста килограми. От 1-2 яйца нищо няма да ти стане. Яйцата бяха перфектни”, сподели Николов, който при свое телевизионно изявление от петък се похвали, че място за суматоха няма и напълно умерено ще закуси с яйца.

„ Много е значимо във фермите ни да се организира следствие и да се откри по какъв начин фипронилът е попаднал там, откакто фермерите настояват, че не са го използвали”, сподели още той.



„ Съставът на фипронил е много невисок. Абсолютно безвредни са тези яйца. Никой не приказва каква е повода и какви са проблемите, с цел да се стигне до това нещо, за какво фермерите употребяват този препарат. Използват го, тъй като препаратите, които са позволени, не работят. Те са сложени на произвола на ориста. Ако не си решат казуса с кърлежите и бълхите, те загиват”, акцентира Войнов. И добави, че по-страшно е безразборното потребление на препарати в зеленчукопроизводството.

В края на диалога Марчева призна, че не би си разрешила да изложи на риск ничие здраве и добави, че яйцата, които е сварила с колежката си, са естествени. „ Моите от дълго време ги изхвърлих”, добави тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР