Една от водещите компании в областта на електрифицираните решения за мобилност- китайската

...
Една от водещите компании в областта на
електрифицираните решения за мобилност-
китайската
Коментари Харесай

BYD с нова електрическа платформа с пробег от над 1000 километра

Една от водещите компании в региона на електрифицираните решения за мобилност- китайската BYD, анонсира напълно новата си платформа e-Platform 3.0, която според компанията дава обещание съществени предимства по отношение на успеваемостта, безопасността, свързаността и общата естетика.

От BYD разясняват също по този начин, че e-Platform 3.0, която от колоса показват за първи път с концептуалната разработка Ocean-X, е модулна и може да бъде конфигурирана в различни разновидности на купе и предпазначение, като по този метод се отговори на разнородни и специализирани потребителски упования и идисквания.

Новата платформа ще даде опция за интегрирането на батерийни модули, които обещават свободен пробег от над 1000 километра.

Без да навлизат в детайлности относно изпълнението на батерийните кафези, от BYD анонсират, че интегрираната бордова зарядна система дава възможнот за дозареждането за нови до 150 километра пробег единствено след 5 минути зареждане.

От компанията подчертават също по този начин и върху вторичната система за подгряване/охлаждане на батерийните клетки, която усъвършенства енергийната им ефективност с до 20%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР