Една от срещите на предстоящата гала SENSHI в София на

...
Една от срещите на предстоящата гала SENSHI в София на
Коментари Харесай

Бенефис и титла ни очаква на втората бойна галавечер SENSHI

Една от срещите на идната церемония SENSHI в София на 20-ти април ще е извънредно специфична. Организаторите този път ще връчат първата по рода си купа „ SENSHI “ . В спор за нея се изправят Адриян Димитров и Христо Йорданов . Сблъсъкът сред двамата колоси ще е от тежката категория в жанр К1, а дуелът ще е бенифис за Йорданов.

Димитров и Йорданов ще се срещнат за повторно на бойния кръг. Двамата исполини бяха част от Ultimate Pro fight 7 през 2017 година , като успеха тогава отиде за Йорданов. Неслучайно в този момент Димитров насочи покана за реванш към опитния войник, който е взел решение да постави завършек на спортната си кариера.

Христо Йорданов е извънредно умел войник, прочут с атрактивната си игра и умеенето да праща съперниците си в нокаут. Той е медалист по бойно самбо, първенец по джудо, първенец по санда, първенец по аматьорски ММА, първенец по професионален ММА има победи в професионалния кикбокс.

Двуметровият Андриян Димитров е играч на варненския клуб „ ТИМ “ и последните години се изявява единствено на професионалната сцена в категория над 91 кг.

Второто издание на професионалните бойни церемония вечери SENSHI следва на 20-ти април от 19:00 часа в столичната зала „ Арена Армеец “ . Билетите стартира с цени от 10 лв., като може да си закупите пропуск от мрежата на Eventim или от ТУК. Бойният театър ще предложи на публиката зрелищни борби по кикбокс в жанр К-1, като две от тях ще бъдат за Световна и Европейска купа на WAKO PRO . Освен това има една извънредно мощна среща по муай тай, както и киокушин дуели, които ще се играят по разпоредбите на KWU International Professional League . Холандската легенда Петер Артс , който е считан за един от най-хубавите кикбоксьори за всички времена, идва в България дружно с четирима от своите най-хубави бойци, които ще се изправят против български съперници. Второто издание на SENSHI дава обещание още по-големи изненади и доста забавни борби.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР