Една от положителните страни на това да имаш добри приятели,

...
Една от положителните страни на това да имаш добри приятели,
Коментари Харесай

5 задължителни правила за подаряване на стари дрехи

Една от позитивните страни на това да имаш положителни другари, семейство или съседи е, че опциите за подаряване на остарели облекла са безкрайни. Децата порастват толкоз бързо през първите няколко години от живота си; е единия момент това ужасно зимно палто им става, а в идващия не могат да се поберат в него. Но защото те порастват толкоз бързо, облеклата и играчките им нормално са единствено леко износени, по тази причина наподобява безразсъдно просто да се отървете от тях или да ги купувате чисто нови предмети на всеки няколко месеца. Приемането на остарели облекла и играчки от другари е превъзходен метод да спестите пари и да се възползвате от неща, които към момента имат огромен капацитет. Но съществуват някои правила, които постоянно би трябвало да следвате, без значение дали сте донорът или получателят.

1. Проверете отзивите за продукта

Последното нещо, което желаете, е да дадете или да получите нещо, което е анулирано от производителя. Независимо дали става дума за дреха, за играчка, мебел и така нататък Винаги проверявайте дали предметът, който давате, е безвреден за приложимост. Това е изключително значимо за мебели, столчета за кола и други, защото детето може да бъде в заплаха.

2. Уверете се, че нещата са в действителност чисти

Независимо дали го осъзнавате, да раздадете облеклата на детето си или да употребявате играчки без да ги измивате, може да популяризира рискови микроби, алергени и други Ако вие получавате помощ от някого, не забравяйте и вие да изперете или измиете нещата, за всеки случай.

3. Уверете се, че са в положително положение

Любимата играчка или износената дреха може би са донесли на вас и на детето ви доста наслада, само че помислете дали ще послужи на друго дете. Проверете играчките, с цел да се уверите, че не са счупени, и се уверете, че облеклата и обувките са леко износени. Елементи с дупки в тях или изчезнали съществени части няма да бъдат потребни за друго дете.

4. Не давайте боклуците си

Всякакви предмети, които към този момент не действат или са развалени по някакъв метод се смятат за отпадък и не е редно да ги давате на друго дете. Човекът, на който давате нещо ще се почувства зле, в случай че получи вашите отпадъци.

5. Бъдете наясно с размерите

Винаги би трябвало да бъдете наясно с размера на детето, на което желаете да дадете дрешки. Трябва да бъдете наясно, че хората се нуждаят от избран размер, а не от всичко, което не ви е належащо.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР