Една от първите носителки на титлата Мис Силикон“ Гергана Райчевска

...
Една от първите носителки на титлата Мис Силикон“ Гергана Райчевска
Коментари Харесай

Мис Силикон изигра ролята на супер секси любовница в нов БГ филм

Една от първите носителки на купата " Мис Силикон “ Гергана Райчевска изигра ролята на супер секси държанка в нов БГ филм. Героинята й е държанка на Кирил Ефремов. Предложението за ролята пристигнало напълно инцидентно. Гери била на посетители на нейна близка другарка в Испания. " Тогава ми се обади Антонио, сподели, че са го поканили да взе участие в нов филм и че търсят яка мацка за една от функциите. Бях по едно и също време обезпокоена и много въодушевена ", спомня си Гергана. Разбира се, щом се връща в България, отива на кастинг в офиса на продуцентите. " Имало е и други, и то професионални актриси, само че избраха мен и съм доста щастлива " прибавя Гергана.

Това е дебют за смуглата хубавица в киното. “ Играла съм и преди в няколко кино лентата и в две холивудски продукции, само че единствено като дубльорка. Опит в подобен огромен план не съм имала до момента ", изяснява тя, съобщи " Телеграф ".

Не единствено по нейно мнение, само че и по мнение на екипа Гергана се справила доста добре. Ролята й никога не е за подценяване и тя взе участие в едни от най-възловите подиуми. " Бих могла да кажа, че от моята героиня потегля цялата конспирация във кино лентата. Все още не съм го гледала, само че се вълнувам към този момент и нямам самообладание за премиерата “, споделя тя.

След своя дебют в киното Гергана съществено обмисля да запише да учи актьорско майсторство или най-малко някакъв курс. " Моделството е до време, аз знам това, хареса ми работата във кино лентата и несъмнено ме влече. Така че се възнамерявам да развия това нещо, а за какво не да го трансформира в своя специалност. Сега за мен беше предизвикателство, с което се оправих, мисля сполучливо “, прибавя още тя. Героинята на Гери няма нищо общо с нея в живота. Освен че и двете са доста атрактивни дами, като персони са коренни противоположности. " Аз съм доста почтен човек, прецизен, до момента в който обликът ми във кино лентата е всичко, което не съм аз като човек. За мен това беше провокация “, споделя още Гери. Впечатлена е от отношението на професионалните артисти, с които си партнирала. И Кирил Ефремов и Камен Воденичаров показали към нея почитание и схващане. " За мен беше чест и привилегия да следя тези хора. Големи артисти, към които аз изпитвам подобен почит “, споделя Гергана.

Сцена

Още от дребна Гергана била артистично дете. Спомня си, че в детската градина постоянно взела участие във всяко едно зрелище, което правили с децата. Никога не е имала боязън от камерата, нито от голотата. Гергана има зад тила си стотици фотосесии. Два пъти е била корица на мъжката библия " Плейбой “ у нас, а веднъж е излизала на корица на американския. Спомня си, че първата си по-разголена фотосесия направила на 19 години. Вярва, че голото женско тяло, когато е красиво, е ентусиазъм и би трябвало да се демонстрира. През 2009 година печели състезанието " Модел на България “, а през 2010 става " Мис Силикон “. Тази купа й печели огромна известност. След нея Гергана става издирван модел освен за секси фотосесии, само че и за корици на списания, рекламни фотосесии и видеоклипове.

Снимала се е в над 20 видеомузикални планове на едни от най-известните родни артисти. " Участвала съм в клипове на Азис, Емануела, Джордан, Антонио и доста други. Но мисля, че клипът към песента " Муцуна “ на Джордан остана нещо като моя визитна картичка. Още си го припомням с трогване “, споделя Гергана. 

Обиколила Европа за 2 години

Любимото занятие на Гергана последните две години са пътешествията. Всеки един миг, в който има свободно време, се провежда с другари и отпътува. Последните две години обиколила Европа. Любимата й страна е Италия и всякога се връща там с възторг. " Винаги има какво да откриеш там. Като започнеш от историята и стигнеш до храната “, споделя Гери. Харесва доста Рим, само че е ходила и в Милано, Бари, Флоренция и други Освен Италия на сърцето й е останал Лондон. Лятото обича да почива в Гърция. Влюбена е в синята вода. Любимото й място е Закинтос и тази година е почивала там цели два пъти.

Поддържа форма с фитнес и катерене на планини

Мис Силикон не пропуща фитнеса. Тренира съвсем всеки ден, в залата е с инструктор. Тренировките я зареждат. Харесва й да разпуска в планината. От тази година е запалена по планинските преходи. Почти в края на сезона направила огромен поход в Пирин. Изкачила връх Вихрен. Спала на палатка, а в този момент с неспокойствие чака хубавото време, с цел да преоткрие и нови планини.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР