Една от първите изпълнителки в попфолка Стефани, днес върти бизнес

...
Една от първите изпълнителки в попфолка Стефани, днес върти бизнес
Коментари Харесай

Фолк легенда върти бизнес с камъни

Една от първите изпълнителки в попфолка Стефани , през днешния ден върти бизнес с камъни. В края на 90-те тя се прочу с баладата си „ И плачат и богатите “, само че в новия век изчезна от полезрението на чалга феновете, а на 7 декември 2020 година е отпразнувала своя 50-годишен празник.

Тези дни името й се появи в листата с благодарностите на фолкпримата Глория , която поименно означи кой е оказал помощ в сложните моменти при борбата й с Ковид-19 и влизането й във Военна болница по този мотив.

Пайнерката и колежката й са първите солистки на именития оркестър за национална музика „ Извор “ от Русе, преди да настъпи огромният взрив на попфолка при започване на 90-те. Двете певици обаче не са прекъсвали другарството си и не престават да са все по този начин близки, както в миналото преди 30 година

За разлика от колежката си Стефани обаче от дълго време не се занимава с музика, а с бизнес. През 2016 година Стефка Минева , както е същинското й име по персонална карта, е записала компанията си „ Стефани Ангелова ЕООД “. Тя е с предмет на активност строителни и ремонтни действия, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със строителни материали, правене на облицовки, разработване, монтаж и поддържка на надгробни монументи и други.

През тези три години, в които е работила, Стефани си е докарала чисти доходи от 13 хиляди лв., демонстрира информация на компанията й в Търговския указател. Тя е почнала стремително през 2016 година с 6 бона, само че с всяка последваща година облагата й понижава — надлежно на 4 хилядарки през 2017 и едвам 3000 лева за 2018 година, от когато е последният й доклад.

Изглежда някогашната фолкпевица се е специализирала главно в търговията с камък, гнайс, мрамор и травертина, защото прецизира точно тези материали в заглавието  на фейсбук страницата на компанията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР